+ (385) 42 492 950         Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.      

 • Slide 1

  Fine'sa Management Consulting

  Od konzultanata se očekuje ne samo da imaju ideju i rješenje nego i da aktivno sudjeluju u njihovoj realizaciji. U Hrvatskoj se vrijednost konzultantskih usluga polako prepoznaje tek posljednjih petnaestak godina i to prije svega među velikim ili većim kompanijama, a mali i srednji u pravilu misle da mogu sami izaći na kraj s većinom zahtjeva poslovanja, pa su se do sada konzultantskim uslugama uglavnom koristili u ishođenju sredstava EU fondova i nacionalnih poticaja. Kriza i brzina promjena koje se na globalnom tržištu događaju i na tom planu mijenjaju stvari, pa je sada više nego jasno da su konzultanti potrebni u mnogim segmentima poslovanja, posebno kada je riječ o promjeni smjerova poslovanja, restrukturiranju, akvizicijama, planovima razvoja...

  mec

  Vrijednosti Management Consultinga Fine'sa Grupe, consulting kompanije, prepoznate su od:

  • Managementa, čiji teret koordinacije investicijskog procesa preuzimaju savjetnici pa management tvrtke ima više vremena usredotočiti se na svakodnevne zadatke u poslovanju ostvarujući kontinuiran rast i povećanu vrijednost.
  • Vlasnika, kojima profesionalni savjetnik specijaliziran u praksi provjerenim vještinama promiče ciljeve u maksimiziranju bogatstva.
   Učinkovit savjetnik će značajno povećati vjerojatnost da se financijski proces završi uspješno, uz povećanje vrijednosti vlasnicima do najviše moguće razine.
  • Investitora, kojima će savjetnik uštedjeti vrijeme pretražujući potencijalne mogućnosti ulaganja, koordinirajući investicijske aktivnosti te prezentirajući informacije na razumljiv i poznat način u skladu s iskustvom i ostvarenim ranijim uspjesima i stečenim ugledom.

   

  lumbalis

  Mi savjetovanjem, edukacijom i podrškom menadžmentu poduzetnika stvaramo pretpostavke za implementaciju konkurentne strategije koja podrazmijeva povećanje financijskih i komercijalnih  potencijala, povećanje produktivnosti, dominaciju nad konkurencijom, ali i sposobnost inoviranja. Da bi poduzetnik osigurao opstanak i rast mora izgraditi održive konkurentne prednosti, koristeći strategije koje ne koriste sadašnji ili potencijalni konkurenti.

  • Ponekad se čini da je pitanje sreće zašto neke tvrtke uspijevaju, a druge propadaju, ali zapravo postoji skup zajedničkih pogrešaka koje uništavaju male biznise i prije nego što stanu na noge.

   Finesa26 1


   Za uspjeh na tržištu je, ako ste mali proizvođač, nužno biti drugačiji. U svakom trenutku morate znati u čemu ste bolji, u čemu možete biti bolji, gdje su Vam prilike, a čega se trebate paziti.

  • Tvrtkama koje traže financijsku podršku potreban je iskusan financijski savjetnik, ne samo zbog ostvarivanja pristupa pravim izvorima financijskog kapitala, već i zbog potrebe osmišljavanja prave ''priče'' i stvaranja pretpostavki kreditne sposobnosti i kapitalne perspektivnosti u pribavljanju dostatne pažnje potencijalnih investitora i/ili kreditora za privlačenje kapitala. U tome su naši consulting timovi neprikosnoveni svojim iskustvom iz bankarskog i biznisa tržišta kapitala, stoga ne treba sumnjati u uspješnost ispregovaranja najpovoljnijih uvjeta za našeg partnera.

   

  Finesa-grupa.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.