+ (385) 42 492 950         Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.      

Sadržaj izdvojen po datumu: Prosinac 2019

Ponedjeljak, 02 Prosinac 2019 10:46

Fine'sa Consors - obućarska kompanija

Fine'sa Consors d.o.o.,  jedna je od članica poslovnog sustava Fine’sa koji čine 10 kompanija i više od 400 zaposlenika. Specijalizirana je za proizvodnju visokokvalitetne planinarske obuće. Godišnje se proizvede više od 300.000 pari GORE-TEX obuće specijalizirane za alpinizam, trekking i slobodno vrijeme. Fine'sa Consors zapošljava 250 zaposlenika koji proizvode obuću švedskog partnera sportske opreme koja se prodaje na europskom, azijskom, japanskom, kanadskom tržištu te na tržištu SAD-a.

finesa-consors-33.jpg

 

GORE-TEX obuća je visokokvalitetna, 100% vodonepropusna s membranom koja omogućuje da stopala mogu disati. Upravo je prozračnost koja omogućava da noge ostanu suhe i tople, glavna prednost GORE-TEX obuće. Također, štiti stopala od vjetra i hladnoće, stoga su prigodne za sve vanjske aktivnosti, naročito za planinarenje, a zaštitni slojevi ne umanjuju udobnost obuće.

Pogledajte kako se proizvodi visokokvalitetna odjeća u našim pogonima i saznajte više na web stranici: https://www.finesa-grupa.hr/hr/drustva-finesa-grupe/finesa-consors.

 

skrin2.PNGskrin_3.PNGskrin_4.PNGskrin_5.PNGskrin_7.PNGskrin_6.PNG

Objavljeno u Finesa press

 

Finesa-grupa.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.