+ (385) 42 492 950         Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.      

  • Slide 1

    Naša vizija je poduzetnički rast, pomažući ljude s poduzetničkim potencijalom, kao Vi, kako biste ostvarili svoje snove.

    Naša misija je pomoći Vam u istraživanju novih mogućnosti, pokretanju novih projekata ili rastu postojećeg poslovanja nudeći Vam produktivna poslovna rješenja i preporuke.

MANAGEMENT CONSULTING

STRATEŠKOG RASTA, POSLOVNE KONKURENTNOSTI I
FINANCIJSKE STABILNOSTI

MANAGEMENT CONSULTING

Management Consulting Fine'sa Grupa, consulting kompanija pomaže tvrtkama u svim fazama poslovanja, od razvoja i pripreme ideje do pronalaska sredstava za realizaciju te ideje stvarajući pretpostavke strateškog rasta, poslovne konkurentnosti i financijske stabilnosti. Naša priča proizlazi iz naših živućih projekata i projekata naših partnera. Naši projekti čine našu intelektualnu i financijsku snagu da svaki projekat naših partnera dovede u željeno stanje.

MANAGEMENT PARTNERSTVA
U FINANCIRANJU

MALOG I SREDNJEG PODUZETNIŠTVA

MANAGEMENT PARTNERSTVA U FINANCIRANJU

Analizom financijskog stanja tvrtke izrađujemo prijedlog refinanciranja postojećih obveza, povezujemo tvrtku s najpovoljnijim izvorima financiranja, uspostavljamo sustav upravljanja financijama te vlastitim financijskim angažmanom osiguravamo kontinuiranu pomoć dok sustav ne saživi u potpunosti i postane kreditno sposoban i kapitalno ojačan zadržavajući postojeću strukturu vlasništva. Vaše ideje i projekte, naš consulting, jamstvo uspješnosti ishođenja sredstva EU fondova, nacionalnih poticaja i potpora, a uz našu podršku projektnog i konvertibilnog financiranja, neupitno je zatvaranja financijske konstrukcije.

MANAGEMENT PARTNERSTVA
U INVESTIRANJU

NEKRETNINSKIH, TURISTIČKIH I ENERGETSKIH PROJEKATA

MANAGEMENT PARTNERSTVA U INVESTIRANJU

Partnerstvom u investicijskim ulaganjima imobiliziranog nekretninskog, poduzetničkog i financijskog kapitala građana i malih poduzetnika i kapitala Fine'sa Grupe, a po potrebi uključivanje drugih izvora financiranja, strukturiramo investicijske projekte u cilju maksimiziranja zarade partnera iz zajedničkog posla u nekretninskim, turističkim i projektima obnovljivih izvora energije.

MANAGEMENT PROJEKATA
U VLASNIŠTVU

OBUĆARSKA, RIBARSKA, GRAĐEVINSKA, ENERGETSKA, MEDIJSKA KOMPANIJA

MANAGEMENT PROJEKATA U VLASNIŠTVU

Praktična primjena suvremenih znanja i implementacije najboljih praksi, zalog su izvrsnosti i poslovne konkurentnosti vlastitih projekata, sa poslovnim modelima uspješne prakse na što mogu računati i potencijalni partneri kod odabira nas za consulting partnera. Samo savjetnike sa značajnim iskustvom i ostvarenim ranijim uspjesima treba promatrati kao izvor dodatne vrijednosti za bilo koji investicijski proces.

 

Finesa-grupa.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.